Nasi overhaul?

Anda pernah makan di tempat makan yang bertemakan bengkel? Atau pernah dengar nasi ‘overhaul’? Jika belum, anda perlu cuba makan kat tempat ini.

Suasana seumpama bengkel memang memberikan suatu kelainan yang lain dari yang lain. Mesti anda terfikir, makan celah-celah tong minyak hitam ke? Ade kereta yang tengah repair ke? Macam-macam kan? Part tu, kami tak nak cerita, biar anda sendiri yang merasainya. Hehehe…

Apa yang best kat sini?
Menu yang paling top adalah nasi overhaul dan nasi grilled lamb. Dengan kombinasi nasi yang banyak, ayam atau daging yang lembut, timun, arca, ikan masin, kentang dan sambal power. Menu simple tapi meletup di mulut dan terus ke perut kita. 😀 Memang power!

Anda perlu juga cuba pencuci mulut yang terdapat di sini macam kat bawah ni, memang leleh air liur sampai makan tak tengok kiri kanan okay!


Lokasi kat mana?
BNGKL;
Alamat: Jalan Datuk Sulaiman (Opposite LX Mode)
Contact Number: 017-612 7769
Masa Operasi: 11am-4am

Sumber: Facebook BNGKL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *